Velkommen til ny og moderne blogg.

Nå i disse korona tider velger jeg å starte en blogg her på denne bloggtjenesten her. Som de fleste vet etter å ha lest mitt nye innlegg på min gamle bloggtjeneste med link til denne, har dere merket at jeg har flyttet over til en moderne blogg som jeg skal tilpasse etter hvert. Dette er av personvernhensyn som det prates om. Det blir brukt innformasjonskapsler her også men det er til eget bruk til statistikk osv. Så nå har jeg informert dere lesere om det slik man skal gjøre. Mange av dere lurer på hvorfor jeg ikke har blogget på en lang stund. Over to år tror jeg. Det er fordi jeg ble syk, men er frisk som jeg kan bli pga gode medisiner. Så jeg har ikke orket å blogge rett å slett. Jeg skal ikke skrive så mye om sykdommen og mine andre sykdommer i denne bloggen. Det skal satses på å skrive om data, mobil. slik som i den gamle bloggen. Det skal også ikke henges ut folk eller tjenester slik som jeg har gjort før, siden det ga meg masse bråk. Hva skjer med gamle bloggen. Den kommer til å være oppe en stund til slik at man kan bli kjent med meg å mitt. Hva skjer med kommentarfelt osv. Du kan kommentere under hvert innlegg her inne, men da må man være saklig og holde seg til norske lover. Denne bloggen er beskyttet av åndsverksloven som vi har her i Norge. Så man har ikke lov til å bruke tekst eller bilde fra denne bloggen. Hvis det skjer kan det hende det blir anmeldelse til politi. Men håper ikke det skal skje. Dette var litt praktisk info fra meg. Men jeg glemte en ting, når kommer det nye innlegg? Før la jeg ut innlegg en gang i uken eller en gang i måneden. Nå blir det når jeg har overskudd til det slik som i dag da jeg skal prøve meg på en maraton skriving på to blogger.

Ta vare på hverandre.

Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *