Den beste nettleseren av alle.

Som mange ser så bruker jeg bloggtjenesten til Vivaldi. Vivaldi er en egentlig et navn på en nettleser som jeg bruker daglig og synes er den beste av alle jeg har brukt. Nettleseren baserer seg på samme kildekode som Google Chrome som igjen baserer seg på kildekoden Chromium. Selskapet heter også Vivaldi som lager nettleseren for å ikke å glemme det. De har også en egen epost løsning som man får hvis man registrerer seg. Da kan man også bruke Synk som ligger i nettleseren, slik at man kan synkronisere alle bokmerker til android versjonen av Vivaldi nettleseren som du finner i Google Play. Nedlastingsinfo finner du øverst oppe her i bloggen som en reklame for denne nettleseren.

Vivaldi satser tungt på personvern fordi det skal være trygt å surfe på nettet uansett om du bruker vanlig fane eller privatfane gjelder begge alle versjoner av nettleser. Personvern er viktig i disse dager og som bruker av flere nettlesere vet jeg at enkelte sporer din aktivitet på nettet mer en andre og de får kritikk av om å gjøre det.

Hvor man finner utvidelser til nettleseren. Det finner du på Chrome webstore akkurat som du gjør hvis du bruker Google Chrome eller nyeste Microsoft Edge.

Jeg anbefaler deg sterkt til å ta å sjekke innstillingene før du begynner. Der kan du tilpasse nettleseren og det er lurt.

Er du fremdeles usikker så ta en titt på Vivaldi’s egen blogg. Men husk at jeg har brukt mange nettlesere i min tid og det hender jeg blir usikker når det kommer nye nettlesere slik som da Microsoft lanserte sin nye Edge som også er basert på samme kildekode som denne.

Savner du å skrive notater i nettleseren når du surfer, Det har Vivaldi gjort noe med for de har lagt til en notatfunksjon i sidefeltet på nettleseren og det du skriver får du på mobilen like etterpå du har notert noe slik at du har det der når du trenger det. Et stort pluss der altså.

Ta vare på hverandre.

Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *